Már 9.162 szalonnak segítünk!

Fesh.hu
Miért hoztuk létre a Fesh.hu-t?

Hogy nyugodtan koncentrálhass magadra! Szeretnénk, ha mindenki megtehetné, hogy törődjön magával. Azt szeretnénk elérni, hogy bárki ki tudjon szakadni a hétköznapokból, és egy kis ideig csak magára figyeljen. Miért? Mert a boldog élethez elengedhetetlen a kiegyensúlyozottság. Egy olyan platformot akartunk létrehozni, amivel hozzásegíthetünk téged ehhez.

Miben segít neked a Fesh.hu?
ha szolgáltatást keresel

Manikűr, hajvágás vagy edzőterem? Nálunk megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb ajánlatot. A Fesh.hu-n azonnal összehasonlíthatod a szalonok árait, a valós vendégértékelések pedig segítenek, hogy biztosan a legjobbat válaszd. Csak írd be a keresett szolgáltatás nevét a keresőbe, valamint, hogy hol lenne ideális Neked. Ezután már csak válogatnod kell! Nemcsak összehasonlíthatod a szolgáltatásokat, de rögtön le is foglalhatod a Neked megfelelő időpontban online vagy telefonon is.

  • Ingyenes bejelentkezés az összes szalonba 0-24
  • A szalon közvetlenül igazolja vissza a foglalásod
  • A lefoglalt időpontban garantáltan várnak rád
ha szolgáltatást kínálsz

Téged könnyen megtalálnak leendő vendégeid? A Fesh.hu a legnépszerűbb online árösszehasonlító oldal a szépségipari szolgáltatások terén. Nálunk könnyedén elérheted potenciális vendégeidet, az értékelések pedig hitelesen mutatják be szolgáltatásaidat és szalonodat.

Regisztrálj ingyen, és tudj meg többet a Fesh.hu-ról!
Miben hiszünk?

Hiszünk a visszajelzések fontosságában. Abban, hogy az embereknek nem kell azzal beérniük, hogy csupán ár alapján válasszanak egy szolgáltatást. Valós, átélt tapasztalatokat gyűjtünk, hogy a számodra legmegfelelőbb ajánlatot találd meg. A Fesh.hu nem csupán egy olyan oldal, ahol összehasonlíthatod a szolgáltatásokat és időpontot foglalhatsz. A Fesh.hu egy közösség, ahol segíthetsz másoknak, és ők is segítenek neked.


Kérdésed van? Keress minket!

Ügyfélszolgálatos munkatársaink minden munkanap szívesen segítenek megválaszolni kérdéseidet. Akár vendégként foglalásod módosításáról van szó, akár szalontulajdonosként többet szeretnél megtudni rólunk, fordulj hozzánk bizalommal!

Bíró Eliza

ügyfélkapcsolati vezető

Eliza számos ügyfélszolgálati cégnél dolgozott, ahol értékes tapasztalatot gyűjtött a Fesh.hu ügyfélszolgálatának koordinálásához, a szalonok és az ügyfelek közötti kapcsolat átlátásához. Másrészről a szépségipart testközelből is megismerte; sminkelést és kozmetikát tanult, ebből kifolyólag a szalonok szolgáltatásait jól ismeri, átlátja működésüket, így könnyen tud segíteni a hozzá forduló szalontulajdonosoknak és vendégeknek egyaránt.

Bíró Roland

Fesh.hu tulajdonos

Roland 11 év vállalkozói tapasztalattal rendelkezik az árösszehasonlító oldalak világában. Nevéhez fűzödnek olyan sikeres vállalkozások, mint például az Árukereső.hu elindítása. A Fesh.hu tulajdonosaként a cég stratégiájának kialakításáért felelős, illetve a vállalkozás technikai támogatását végzi.

Tábori Viktor

Fesh.hu tulajdonos

Viktor a Fesh.hu tulajdnosa, ezenkívül a vállalkozás stratégiai szintű irányítjója. A Fesh.hu online marketingjének vezetéséért és az oldal folyamatos fejlesztéséért felel. Viktor több évnyi tapasztalattal rendelkezik az online kereskedelem világában, olyan cégeknek nyújt online stratégiai tanácsácsadást, mint az Árukereső.hu, Szallas.hu vagy a Vodafone.

Artisan Marketing

marketing ügynökség

Az Artisan Marketing a Fesh.hu online marketingért felelős partnere. A 11 tagú ügynökség a Fesh.hu kommunikációs tanácsadója, hirdetésszervező partnere. Ők felelnek a Fesh.hu arculatáért és az oldal megfelelő működéséért. Folyamatosan figyelik a visszajelzéseket, és segítenek a Fesh.hu fejlesztésében.